Michelle Hviid om at være ligeglad med hvad andre tænker, sårbarhed og at rejse sig efter nederlag.

I denne episode har vi vores første gæst i ‘studiet’: Michelle Hviid. Hun er iværksætter, forfatter og foredragsholder.

Jeg har fulgt Michelle gennem længere tid og har selv været gæst i hendes radioprogram på Radio24/7, Hviids varmestue.

Michelle er en kvinde med ben i næsen og fart over feltet. Hun er ikke bange for at sige eller skrive hvad hun tænker højt.

Hun er det jeg vil betegne som livsklog. Hun har oplevet lidt af hvert; to skilsmisser, et par forliste virksomheder efterfulgt af en meget succesfuld én og det hun kalder for en ‘tumorkolbøtte’ (for to år siden fik hun opereret en tumor ud af hjernen). Måske er det også derfor, at ét af temaerne vi snakker om i podcasten er at rejse sig efter et nederlag.

Alle hendes oplevelser har mundet ud i to bøger og hun holder 80-100 foredrag om året. Jeg har selv været til et af dem – og er der noget hun kan, så er det at fange publikum i sin hule hånd med historier fra sit liv. Hun har en befriende tilgang til tingene, som kan være et frisk pust i en verden, hvor vi alt for ofte bekymrer os om hvad andre nu også tænker om det vi gør eller siger.

Vi inviterende Michelle i Tanketid, fordi hun er en person, der netop giver én noget at tænke over. Og det er jo vores fornemmeste opgave med podcasten; at skabe rum til refleksion.

Som vi har været inde på før, så vil vi meget gerne ud over kun at beskæftige os med træning, sundhed og kost. Og derfor er vores første gæst og én der ikke er fra den verden. Men jeg vil næsten godt garantere, at uanset om du er mand eller kvinde og uanset om du går mest op i træning, så kan du lære en ting eller to fra Michelle, som kan gøre dit liv lidt bedre eller sætte gang i nogle tanker. Det har været tilfældet for mig.

Så tag godt imod hende 🙂

Jeg ville blive rigtig glad for, hvis du gider at tage dig tid til at give feedback på denne episode. Kunne du fx godt tænke dig at vi fik Michelle tilbage i podcasten til en round 2, så sig endelig til. Særligt er jeg interesseret i at høre om du fandt episoden brugbar/interessant/spændende – selvom det ikke har noget med sundhed at gøre.

I denne episode har vi en omsiggribende snak og vi kommer blandt andet ind på:

  • At rejse sig efter nederlag
  • Ikke at bekymre sig om hvad andre tænker
  • At turde at tage chancer
  • Hvad man kan vinde ved at være sårbar
  • Kærlighed
  • At folk kan vil have hvad man har, men ikke vil betale prisen

– og meget mere

Enjoy:

Itunes her:

itunes_calltoaction

Du kan streame direkte her:

Vi vil sætte meget stor pris på hvis du skulle have lyst til at give os feedback eller en rating på Itunes. Ellers hvis du skulle have lyst til at abonnere på podcasten på Itunes. Det kan du gøre ved at trykke her eller på billedet herunder.

subscribe-on-itunes-icon-1

Show notes

Michelle omtaler dette blogindlæg i podcasten: I min mark af brændenælder
Michelle på Facebook
Michelles blog

1 kommentar til “Michelle Hviid om at være ligeglad med hvad andre tænker, sårbarhed og at rejse sig efter nederlag.”

  1. helle sørensen

    Michelle Hviid er vildt inspirerende !! Er vild med hendes autencitet og ærlighed, og at hun tør vise alle sider af sig selv frem. Vi er mange, der bruger al for megen energi på at skjule sider af os selv for omverdenen. Jeg øver mig i at turde stå 100 % ved mig selv, men der er lidt vej endnu:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *