Nøgenhed på Instagram

Skrevet 19. april 2017

Det er et stykke tid siden, at jeg har været på banen med en vlog. Det skyldes at sidste gang jeg gav mig i kast med at redigere en, så resulterede det i at jeg havde det mindre godt i nogle dage efterfølgende. På det tidspunkt var efterfølgende af min hjernerystelse nemlig en del værre og det tog derfor ret hårdt på mit hoved at redigere video (særligt fordi jeg har svært ved at stoppe når jeg først er gået igang).

Så jeg mistede modet lidt. Men jeg har fået det en hel del bedre (dog stadig ikke 100%), så jeg prøver lidt igen. Det er derfor også et stykke tid siden denne vlog er optaget – bare så I ikke undrer jeg over vejrforholdene 😉

Som altid hører jeg gerne hvad I synes om det, ris, ros eller forslag til hvad jeg kan inkludere i vloggen.

I den her blog snakker jeg blandt andet med min Linnea Moos om et eksperiment hun lavede på Instagram med nøgenhed. Og jeg snakker også om hvilke arbejdsforhold jeg har pga. hjernerystelse.

Hvis du kunne li’ videoen, vil jeg vil sætte stor pris på hvis du vil subscribe til min youtube-kanal. Det kan du gøre via knappen lige herunder:

Missede du sidste episode, så finder du den lige her: Episode 12.

Linnea finder du i øvrigt på Instagram her


2 Svar til "Nøgenhed på Instagram"

 • Jeg har ikke været helt ærlig - Mortensvane.dk
  24. april 2017 (17:21)
  Svar

  […] Billedet du ser i dette blogpost, er fra en af mine utallige pauser på mit kontor. I det første lange stykke tid lå jeg sådan cirka hvert 20-30 minut, når jeg arbejdede. Ellers fik jeg en så slem hovedpine at resten af dagen var ødelagt (se mere om det i min sidste vlog her) […]

 • Han var vild! - Mortensvane.dk
  8. maj 2017 (18:10)
  Svar

  […] Missede du sidste episode, så finder du den lige her: Nøgenhed på Instagram  […]


Har du noget at sige?

Nogen html er OK