Vlog 11 – Ny awesome gadget og getaway til Sverige

Jeg har endelig fået lavet en ny episode af vloggen!

Som en del af jer der har læst fast med ved, så er jeg ramt af efterfølger fra en hjernerystelse – nu på 7. måned. Det betyder også at vloggen har ligget helt død i den periode, udover et enkelt afsnit jeg fik en ven til at redigere sammen for mig. Jeg var ellers inde i en god stime og synes det var rigtig sjovt. Det gør jeg stadig – jeg har bare ikke haft det godt nok til at kunne gøre det. Jeg har forsøgt mig med at gøre det igen, her på en lille tur til Sverige. Det lykkedes at få lavet denne episode, men jeg blev også lidt for ivrig og brugte for lang tid foran computeren på redigeringen. Det betyder jeg har det mindre godt nu. Jeg forbander den her tilstand langt væk. Jeg håber, at kunne lave lidt flere episoder (og denne gang husker at tage pauser når jeg redigerer!), men førsteprioritet er stadig at passe på mig selv, så jeg ikke forlænger det her endnu mere.

Den her episode er skudt i forbindelse med en tur til Sverige. Håber I kan li’ den – hører meget gerne hvis du synes jeg skal bruge krudt på at lave flere.

Hvis du kunne li’ videoen, vil jeg vil sætte stor pris på hvis du vil subscribe til min youtube-kanal. Det kan du gøre via knappen lige herunder:

1 kommentar til “Vlog 11 – Ny awesome gadget og getaway til Sverige”

  1. Pingback: Vlog 12 - rundvisning i sommerhus gone wrong! - Mortensvane.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *