Vlog 12 – rundvisning i sommerhus gone wrong!

Episode 12 af vloggen er ude!

Jeg har brugt en del tid på at redigere denne video, så jeg håber at I kan li’ den. Den byder blandt andet på en rundvisning i mine forældres sommerhus i Sverige. Men jeg har som sagt brugt en del tid på redigeringen (da mit hoved hele tiden sætter en stopper for det) og hører gerne hvad I synes om det – kommentarer betyder meget i forhold til de her vlogs. De er altid værdsat 🙂

NB: Jeg ved godt, at titlen og billede på denne vlog er ret clickbaity – og det er der en god grund til. Der kommer et opfølgende blogindlæg om det – stay tuned.

Hvis du kunne li’ videoen, vil jeg vil sætte stor pris på hvis du vil subscribe til min youtube-kanal. Det kan du gøre via knappen lige herunder:

Missede du sidste episode, så finder du den lige her: Episode 11.

4 kommentarer til “Vlog 12 – rundvisning i sommerhus gone wrong!”

  1. Elsker Ben Howard delen hvor Petra går i skoven, det er flot filmet og redigeret. Sikker på hvis Ben så den her video ville han bruge det til musikvideoen, spot on

    1. Tusinde tak Maria! 🙂 Er musikken i øvrigt Ben Howard – det er jeg nemlig ikke sikker på? Kan ikke se at han skulle være bag Passenger, som har lavet den? Eller tager jeg helt fejl?

  2. Maria nielsen

    Hej Morten! Har slet ikke set du har svaretJo haha du har nok helt ret, han lyder bare virkelig meget som Ben!

  3. Pingback: Nøgenhed på Instagram - Mortensvane.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *