Vlog – episode 4: Jeg vandt!

Skrevet 12. maj 2016

Episode 4 af vloggen er er oppe.

Jeg vil rigtig gerne opbygge min youtube-kanal mere, så vil sætte stor pris på hvis du vil subscribe til den. Det kan du gøre via knappen lige herunder:

 

 

Relaterede blogindlæg


4 Svar til "Vlog - episode 4: Jeg vandt!"

 • Cæcilie
  12. maj 2016 (19:36)
  Svar

  Du er virkelig kreativ og god til at lave de her vlogs. Der er god dynamik i dem, og du får det filmet på en alsidig måde.

  Kommer til at tænke på dog, at der indtil videre kun har været klip, hvor du skal ud og gå en lille tur med din hund. Det ligner umiddelbart den er meget alene. Hvordan sørger du for, at hun bliver stimuleret og aktiveret tilstrækkeligt, når du sådan er på farten?

  • Morten
   12. maj 2016 (19:40)
   Svar

   Tusinde tak Cæcilie! 🙂 Husk på at vloggen kun er et udsnit på 5-10 minutter på en dag med 24 timer (det glemmer jeg også selv til tider når jeg ser andre vlogs) og der er 7 dage på en uge (jeg vælger 1-2 dage af dem jeg synes er mest interessant på en uge. Andre dage sidder jeg blot og arbejder hele dagen). Jeg lufter Koko 3 gange om dagen – men det ville være ret kedeligt, hvis jeg filmede alle gangene, så filmer som regel bare én af gangene. Så hun er ude 3 gange hver dag og snuse rundt og hilse på andre mennesker og hunde 🙂

   • Cæcilie
    12. maj 2016 (20:37)
    Svar

    Det er selvfølgelig rigtigt. Det er nok fordi, jeg personligt ville elske en hel vlog bare med aktiviteter med Koko 😀 Men det var nu egentlig også mest et spørgsmål, der bundede i nysgerrighed og ikke tvivl om, at hun har det godt.

    • Morten
     17. maj 2016 (21:05)
     Svar

     Jeg overvejer faktisk at lave en hel vlog om ‘Kokos historie’. Ved bare ikke om det bliver for meget hundespam 😀


Har du noget at sige?

Nogen html er OK