Film: The village where time seems to have stopped

Som jeg snakkede om forleden på min story på Instagram, så er jeg begyndt jeg er begyndt at lave små film og tage billeder som intet har med sundhed at gøre. Det er kommet lige så stille. Først  var jeg ubevidst om det, men indså snart at jeg havde/har brug for at afbræk fra hele sundhedssfæren. En hobby der intet har med mad, kropsidealer, træning og deslige at gøre. For lige netop de ting har jeg beskæftiget mig med, både arbejdsmæssigt og interessemæssigt, i så lang tid, at det ganske simpelt blev for meget for mig. Det kan være særligt frusterende, når jeg kæmper en brav kamp for at få fokus væk fra alt det bullshit det er på sundhedsområdet og det så bare vælter frem hele tiden.

Jeg havde med andre ord brug for en anden hobby og det har jeg fundet i at lave film og tage billeder. Det betyder ikke, at jeg ikke beskæftiger mig med sundhed mere – slet ikke, men jeg har brug for også at lave andre ting. Det var der heldigvis rigtig mange af jer der skrev søde beskeder om, at I kun synes var fedt – og det sætter jeg stor pris på. Mange har kunne fornemme det skift i fokus henover det sidste år og det har også kostet følgere på de sociale medier, men jeg ser det kun som en positiv ting, at dem der følger med, er dem der er interesseret i hvad jeg laver som Morten Svane og ikke kun som Morten Svane der udtaler sig om sundhed. Jeg vil gerne være en mere helstøbt person end det på sociale medier – særligt da disse kanaler ikke er arbejde for mig.

Jeg er lige kommet hjem fra en roadtrip i det nordlige Italien – og her optog jeg en masse video (og skød en masse billeder), som jeg er begyndt at lave små film ud af. Her er den første af dem, som handler om den lille bjerglandsby vi boede i på første stop på turen. Det var en meget lille by hvor tiden ligesom var gået lidt i stå – og det var nok det der gjorde den særlig og det der gjorde, at jeg fik lyst til at lave en lille film om det.

Jeg hører meget gerne hvad I synes om den – så smid gerne en kommentar 🙂

Hvis du kunne li’ videoen, vil jeg vil sætte stor pris på hvis du vil subscribe til min youtube-kanal. Det kan du gøre lige her

9 kommentarer til “Film: The village where time seems to have stopped”

  1. Pingback: Film: The forest where the sun shines while it's raining - Mortensvane.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *