Jeg har startet en vlog

Jeg har længe haft lyst til at starte en vlog, og nu har jeg rent faktisk taget springet. Jeg har med vilje sat ambitionsniveauet for hvor ofte jeg gør det lavt, så jeg ikke skuffer mig selv (eller dem der eventuelt skulle have lyst til at følge med). Jeg håber at gøre det ugentligt – men det må ikke blive præget af pligt, for så ved jeg, at jeg mister lysten. Jeg forklarer mere om min motivation for at gøre det i vloggen herunder.

Jeg elsker at lave videoer og generelt er jeg selv stor fan af at følge med i gode vlogs på youtube – og jeg synes måske der mangler lidt modvægt til det meget teenageprægede youtube-univers i Danmark. Så nu kommer jeg på banen.

Jeg ville sætte stor pris på hvis du vil subscribe til min youtube-kanal. På den måde, kan du følge med når videoerne kommer. Du kan subscribe ved at trykke på youtube-knappen lige her:

Her er min første vlog. Giv meget gerne feedback om det er noget du har lyst til at følge med i, måske nogle emner jeg skal tage op, noget du gerne vil se mig filme – eller noget helt andet. Jeg værdsætter altid feedback.

8 kommentarer til “Jeg har startet en vlog”

  1. Fed video Morten! Bliver spændende at følge med i 🙂
    Hvilken race var det din hund var igen? Den er vildt sød! 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *