Lukker proteinopskrifter.dk?

Hvis du følger med på min Facebookside, har du måske bemærket at der ikke længere står ‘proteinopskrifter.dk’ efter mit navn. Det har der ellers gjort længe.

Jeg vil gerne give forklaringen på hvorfor det ikke står der mere.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at mange begyndte at følge mig pga. proteinopskrifter.dk.

Jeg er stolt af alt det jeg har bedrevet med bloggen (og bogen), men som de fleste (håber jeg) nok har bemærket, har jeg også meget andet på hjerte end blot opskrifter.

Så meget, at det har resulteret i, at jeg fx har en helt ny bog på vej uden en eneste opskrift i. Det har været et stort ønske længe at udgive en bog hvor fokus er på mine tanker fremfor opskrifter.

Det er igennem tiden derfor også blevet til en del blogindlæg som intet har haft med opskrifter at gøre.

I takt med jeg har skrevet dem, bemærkede jeg noget. En spirerende fornemmelse. Jeg synes det var langt mere givende, spændende og interessant at skrive de blogindlæg fremfor opskrifterne.

Langsomt begyndte min interesse for opskrifterne at forsvinde til fordel for debatter om kost, træning, sundhed og identitet.

Jeg har hele tiden haft lyst til at skrive om mange forskellige ting, men har følt mig begrænset af navnet ‘proteinopskrifter’. Det kan trods alt heller ikke blive for off topic med det navn.

Den manglende lyst til opskrifterne er kommet snigende henover et års tid og til sidst kunne jeg ikke ignorere det længere. Jeg kunne heller ikke ignorere, at jeg følte at jeg var blevet sat i en bås som “ham der fra proteinopskrifter.dk”. Og den brød jeg mig ikke om – jeg trives ikke godt med fastlåste definitioner på den måde.

Jeg husker fx særligt en episode sidste sommer, da jeg skulle på ferie. I lufthavnen kiggede en af sikkerhedsfolkene på mig og sagde pludselig: “Er du ikke ham der fra proteinopskrifter.dk”. Det var jo smigrende nok på sin vis, men efterfølgende kunne jeg ikke lade være med at ærgre mig over, at det er lige er det her med proteinkager jeg associeres med.

Jeg stillede mig selv spørgsmålet: “er det virkelig proteinkage jeg vil huskes for?” – mange gange. Så mange gange og med den samme konklusion (nej), at jeg næsten gik hen og skammede mig over det var dét jeg havde lavet og blev genkendt for.

Heldigvis fik jeg talt mig selv til fornuft og droppede at skamme mig over det. Det giver ikke mening. Det har sat gang i umådeligt mange spændende ting og har været en springbræt for mange nye muligheder.

Men jeg har ikke været i tvivl. Jeg måtte bryde med det, dels fordi lysten til opskrifterne ikke er der mere i hverdagen og dels fordi jeg ønsker at associeres med mine tanker om sundhed, kost og træning (og arbejde) fremfor opskrifter.

Det er derfor jeg har startet denne blog og det er derfor jeg har fjernet ‘proteinopskrifter.dk’ fra navnet på min Facebookside. Her har jeg tænkt mig at skrive om hvad der falder mig ind – men med hovedvægt på sundhedsområdet. Men det kan også være tanker om stort og småt.

Det vil også afspejle sig på min Facebookside (og gør det allerede på Instagram, hvor jeg skiftede navn for længe siden), hvor jeg vil poste om langt flere ting end blot opskrifter (der har jeg ret beset også allerede gjort et stykke tid). Det vil i højere grad være mit “liv” jeg deler og ikke kun et lille udsnit i køkkenet.

Så du kan godt forvente en del andre ting end opskrifter der – og jeg kan udmærket godt forstå hvis det betyder der er nogle der så ikke længere ønsker at følge med. Det er helt forventeligt. Men jeg vil hellere have jeg lavet det jeg har mest lyst til, end tvinger mig til at lave noget jeg ikke har. Det er uholdbart i længden.

Jeg har længe gået med tanken om helt at lukke proteinopskrifter.dk ned, men samtidig ved jeg mange fortsat har glæde af siden. Derfor har jeg i stedet besluttet mig for (i hvert fald indtil videre) at få lidt hjælp til nye opskrifter (da jeg ganske simpelt ikke selv har tiden til det længere) og på den måde stadig kunne holde liv i siden.

Jeg er lettet over endelig at have fået det pusterum jeg følte jeg havde behov for, i forhold til at kunne udfolde mig mere frit over flere emner. Et frirum jeg synes denne nye blog giver.

Jeg håber du fortsat vil følge med 🙂

5 kommentarer til “Lukker proteinopskrifter.dk?”

  1. Fedt Morten! Jeg synes, du har fingeren på pulsen, og jeg er glad for at læse dine indlæg. Kan det ikke blive muligt at følge dig via bloglovin’ her på siden også? 🙂

    1. Hej Michelle. Det er jeg glad for! 🙂 Så vidt jeg kan se, så er min blog tilgængelig på bloglovin’. Dukker den ikke op? 🙂

      1. Jeg benytter altid follow-ikoner på selve bloggen, så jeg havde slet ikke søgt på bloglovin’ – det var selvfølgelig en god idé 😉

  2. Godt du endelig for luft og tak fordi du ikke lukker proteinopskrifter. Dk
    Føler mig så inspiret af den side.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *