Vlog – episode 3: jeg blev fyret fra mit job!

Episode 3 af vloggen er online! Jeg hører stadig meget gerne hvad du synes – og har du ideer om hvad jeg skal filme eller snakke om, så skyd det endelig min vej.

Jeg vil rigtig gerne opbygge min youtube-kanal mere, så vil sætte stor pris på hvis du vil subscribe til den. Det kan du gøre via knappen lige herunder:

 

 

13 kommentarer til “Vlog – episode 3: jeg blev fyret fra mit job!”

 1. Frederikke Larsen

  Bare vild med overskriften!
  Desuden synes jeg at tempoet i dine videoer hidtil at været yderst behageligt, og jeg får i hvert fald den følelse af ro og at tingene ikke behøver være så komplicerede efterfølgende.
  Jeg glæder mig meget til fortsat at følge med.

  Mvh.
  Frederikke

 2. Jeg har arbejdet siden jeg måtte – og også lidt før. Har arbejdet som barnepige, på grillbar, siddet ved kassen, i delikatesse, i bake-off, som piccoline, som studentermedhjælper og sikkert også noget andet. Jeg har arbejdet, fordi jeg har villet have ting, og ting koster penge. Til gengæld fik jeg så min første bil som 18-årig, har kun boet i lækre lejligheder, og har råd til at have hund. Det har været min motivation, når jeg har stået og serveret is til folk, der skulle på stranden, mens jeg selv skulle arbejde i en grillbar, der blev 40 grader indvendigt på en varm sommerdag. Fedt du fandt din hylde, det gør det noget sjovere at arbejde, når man kan lide, hvad man laver.

  1. Det lyder som du har prøvet lidt af hvert. Fedt du har fået arbejdet dig til det du gerne ville 🙂 Jeg har også været rundt forskellige ting (har arbejdet en del flere jobs end jeg nævner i videoen), men når det ikke siger mig noget, har jeg ufatteligt svært ved at holde motivationen. Og så synes jeg det ganske simpelt er spild af tid. Vi bruger SÅ meget af vores liv på at arbejde – så for mit vedkommende, skal jeg ganske simpelt finde fornøjelse i det jeg laver, ellers ville jeg føle jeg spildte mit liv 🙂 Men jeg anerkender at folk kan blive motiveret af vidt forskellige ting. Og tak – det synes jeg også unægetligt det gør.

 3. Hej Morten….Super Vlog. Meget gennemført og underholdende. Er vild med formatet i forhold til en almindelig blog. Keep it up

 4. Så fedt Morten! Den sidste del hvor din hund snorker var priceless. Sjovt at følge din dag 🙂

  1. Tusinde tak Celina! 🙂 Hun snorker faktisk ikke engang – hun trækker bare vejret ret ekstremt til tider – og det var det der skete der. Men hun var vågen og gik rundt. Det skræmmer også nogle gange både andre hunde og mennesker når vi er ude og gå tur 😀

 5. Flot opbygget vlog. Jeg måtte dog tvinge mig selv til at se den færdig, da jeg har meget kort attentionspan og du havde leveret budskabet et godt stykke tid før slut, så resten føltes lidt som fyld. Måske fortællingen/vloggens budskab kunne spredes lidt ud over vloggen med noget at vente på til allersidst? Følte dog ikke helt jeg spildte min tid, da vloggen er flot filmet og klippet sammen.

  1. Tak Heidi 🙂 Ja, det med en kort attentionspan kender jeg godt – det er også derfor jeg forsøger at have en vis kontinuerlig dynamik gennem vloggen (så man føler man bevæger sig med og ikke blot står stille). Men ja, der er fyld – det er faktisk lidt meningen kan man sige 😀 Jeg forsøger at få et budskab/historie/problem ind vloggen og derudover så er det så bare mere hverdagsting. Nogle er mest til den ene del og andre mere til den anden. Det afhænger lidt af temperament. Og tusinde tak for de pæne ord om vlog og klipning – sætter jeg stor pris på! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *