Vlog – episode 4: Jeg vandt!

Episode 4 af vloggen er er oppe.

Jeg vil rigtig gerne opbygge min youtube-kanal mere, så vil sætte stor pris på hvis du vil subscribe til den. Det kan du gøre via knappen lige herunder:

 

 

4 kommentarer til “Vlog – episode 4: Jeg vandt!”

  1. Du er virkelig kreativ og god til at lave de her vlogs. Der er god dynamik i dem, og du får det filmet på en alsidig måde.

    Kommer til at tænke på dog, at der indtil videre kun har været klip, hvor du skal ud og gå en lille tur med din hund. Det ligner umiddelbart den er meget alene. Hvordan sørger du for, at hun bliver stimuleret og aktiveret tilstrækkeligt, når du sådan er på farten?

    1. Tusinde tak Cæcilie! 🙂 Husk på at vloggen kun er et udsnit på 5-10 minutter på en dag med 24 timer (det glemmer jeg også selv til tider når jeg ser andre vlogs) og der er 7 dage på en uge (jeg vælger 1-2 dage af dem jeg synes er mest interessant på en uge. Andre dage sidder jeg blot og arbejder hele dagen). Jeg lufter Koko 3 gange om dagen – men det ville være ret kedeligt, hvis jeg filmede alle gangene, så filmer som regel bare én af gangene. Så hun er ude 3 gange hver dag og snuse rundt og hilse på andre mennesker og hunde 🙂

      1. Det er selvfølgelig rigtigt. Det er nok fordi, jeg personligt ville elske en hel vlog bare med aktiviteter med Koko 😀 Men det var nu egentlig også mest et spørgsmål, der bundede i nysgerrighed og ikke tvivl om, at hun har det godt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *