Podcast: Hvorfor er sundhedsdebatten så afsporet? Om sukkerfri november og ukritisk tænkning

Dette er startskuddet på slut med forbudt-podcasten.

Vi beskriver den med tre ord:

Ufiltreret. Improviseret. Aktuel.

Ideen til podcasten opstod da Morten og jeg ofte ringer sammen og snakker om hvad vi har set og læst i løbet af ugen. Flere gange under de samtaler er det gået op for os, at mange andre sikkert ville have gavn af at lytte med. Derfor har vi taget den uformelle snak over i podcastens verden.

Vi håber, at du vil lytte med – og vi vil naturligvis blive glade hvis du subscriber til podcasten (det kan du blandt andet gøre her)

I denne første episode af slut med forbudt-podcasten, snakker vi om følgende:

 • Konspirationsteorier i sundhedsdebatten
 • En personlig sag for Morten Elsøe, som illustrerer noget råddent i sundhedsdebatten.
 • Hvorfor folk forfalder til personangreb i sundhedsdebatter
 • Iforms “sukkerfri november”- og dets potentielle konsekvenser.

Lyt med herunder:

Eller:

 • Lyt til podcasten på Itunes
 • Stream den ved at klikke her
 • Download den ved at højreklikke her og vælge ‘gem som’.
 • Du finder den på Stitcher her
 • Du finder også episoden i din favorit podcast-app (den er ikke kun på Itunes – søg blot på ‘slut med forbudt’, så dukker den op).

Fik du noget værdi ud af podcasten, sætter vi stor pris på hvis du skulle have lyst til at give os feedback eller en rating på Itunes. Ellers hvis du skulle have lyst til at abonnere på podcasten på Itunes. Det kan du gøre ved at trykke her eller på billedet herunder.

subscribe-on-itunes-icon-1

1 kommentar til “Podcast: Hvorfor er sundhedsdebatten så afsporet? Om sukkerfri november og ukritisk tænkning”

 1. Hej Morten. Jeg har lige hørt jeres podcast og jeg er vild med den! Jeg er en af dem, der sprang med på sukkerfri-november-bølgen, godt nok ikke for at kunne synde ekstra meget i december, men fordi jeg har hørt, det skulle fjerne min sukkertrang i højere grad og gøre det nemmere for mig at kunne holde mig fra decembers fristelser.

  Samtidig har jeg fået konstateret irriteret tyktarm af min læge, som foreslår jeg lever efter FODMAP diæten i 2-3 måneder. Men efter at have hørt postcasten og jeres snak om jeres bog (som jeg har tænkt mig at læse) tænker jeg på, om det er den rette vej for mig. Har du nogen erfaringer med FODMAP og ‘behandling’ af irriteret tyktarm?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *