Podcast – episode 1: Kan du stole på transformationsbilleder?

Jeg har længe gerne ville starte en podcast. Jeg elsker formatet, specifikt muligheden for virkelig at gå i dybden med et emne. Særligt i en tid, hvor alt helst skal være så kort som muligt. Det er ligesom, at med en podcast accepterer de fleste, at der er tid til fordybelse.

Nok også fordi det er et fleksibelt format, som man kan lytte til stort set alle steder; når man går tur, i træningscenteret, på indkøb osv (jeg lytter selv til podcasts alle de steder) og man kan nemt pause og genoptage på et senere tidspunkt.

Men nu fik jeg endelig rykket på det. For nogle måneder siden skrev jeg til min gode ven, Jacob Beermann (manden bag Maxer.dk) og spurgte om han ikke havde lyst til at starte en podcast. Det var han heldigvis med på.

Vi blev hurtigt enige om, at det ikke kun skulle handle om sundhed – selvom det er en verden vi begge er dybt forankret i. Men vi er begge nysgerrige mennesker og derfor giver det kun mening, at vi udforsker andre emner vi interesserer os for. Ligsom vi også har tænkt os at invitere spændende gæster på besøg, som kan sætte gang i tankerne.

Podcastens officielle beskrivelse (med forbehold for at vi ændrer den henad vejen) er derfor:

En podcast som har til formål at skabe ro, refleksion og glæde. Og tid til at tænke over tingene. Podcasten beskæftiger sig med emner såsom træning, kost, sundhed, markedsføring, livet/eksistens, Internetkultur og kommunikation. Vi tager os tid og graver os dybt ned og forsøger at være så agendaløse som muligt. Vi inviterer også spændende gæster, som kan udfordre både os og jer. Podcastens værter er Morten Svane og Jacob Beermann.  

Det foreløbige navn (fordi vi skulle bruge et eller andet) er Tanketid. Vi modtager dog meget gerne forslag. Hvis der kommer et forslag vi vælger som navn, så belønner vi med et eksempler af min bog Slut med Forbudt og Jacobs bog, STÆRK (der kommer til marts i år). Så skyd endelig løs i kommentarfeltet her på bloggen eller på Facebook (her)- vi læser alle forslag igennem.

Men nok sidespring.

I vores første episode taler vi om Transformationsbilleder.

Vi kommer blandt andet ind på:

 • Transformationsbilleder som markedsføringsredskab for personlige trænere
  • Kan man stole på dem?
  • Hvorfor er de så populære?
  • Hvilken historie fortæller de?
  • Bør du bruge dem som motivation?
  • Hvad er potentielt problematisk ved dem?
 • Og en masse sidespring – ganske som det skal være.

Enjoy:

Itunes her:

itunes_calltoaction

Du kan streame direkte her:

Vi vil sætte meget stor pris på hvis du skulle have lyst til at give os feedback eller en rating på Itunes. Ellers hvis du skulle have lyst til at abonnere på podcasten på Itunes. Det kan du gøre ved at trykke her eller på billedet herunder.

subscribe-on-itunes-icon-1

 

7 kommentarer til “Podcast – episode 1: Kan du stole på transformationsbilleder?”

 1. Det var et rigtig godt indlæg. Det er nogle meget nødvendige spørgsmål ved hele fitnesskulturen og hvordan den bliver markedsført. Jeg er helt enig i, at der er et problem med, hvordan før/efter billeder måske ikke altid giver et retvisende billede af, hvordan virkeligheden er. Det er desværre nok ikke muligt at afskaffe sådanne metoder at, da der i sidste ende er konkurrence om at tiltrække kunder, hvorfor sådanne “kneb” bliver brugt. Det tror jeg ikke er enestående for fitnessbranchen, men foregår givetvis i andre brancher, hvor der er konkurrence. I sidste ende må den enkelte personlige træner/kostvejleder mm. gøre op med sig selv om han/hun kan stå ved sin måde at markedsføre sig på.

  Jeg glæder mig meget til at følge podcasten fremadrettet :-). TAK!

  1. Tak Niels 🙂 Nej, det tror jeg bestemt heller ikke at det er – og derfor tror jeg også at vejen frem, er at folk bliver oplyst omkring det så de kan træffe et valg med den kritiske sans intakt 🙂

 2. Pingback: Podcast: 10 madvarer du aldrig må spise - du gætter aldrig nummer 3 - Mortensvane.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *