Vlog 9: Du behøver ikke at lave mad selv

Episode 9 af vloggen er oppe.

Denne episode blev optaget før jeg fik hjernerystelse – og det ligger derfor et stykke tid tilbage. Jeg har fået hjælp til at redigere den, da jeg desværre stadig er meget plaget af min hjernerystelse. Jeg har én til vlog liggende som ikke er redigeret som jeg vil forsøge at få hjælp til at få redigeret og så må jeg nok sande at der går et godt stykke tid igen før jeg kan lave dem, da meget desværre tyder på at der her forløb med hjernerystelse kommer til at tage et godt stykke tid. Jeg håber det ikke, men forsøger også at være realistisk. Hvem skulle tro at et slag i hovedet kunne tage så meget fra en?

I vloggen har jeg besøg af Linnea og Petra på arbejdet og så diskuterer jeg hvorfor det er ok at købe take away i stedet for at lave mad.

Hvis du kunne li’ videoen, vil jeg vil sætte stor pris på hvis du vil subscribe til min youtube-kanal. Det kan du gøre via knappen lige herunder:

2 kommentarer til “Vlog 9: Du behøver ikke at lave mad selv”

  1. Glædeligt gensyn! Som sædvanlig mega lækkert tilrettelagt og fine synspunkter du kommer frem med! Det er super ærgerligt med din hjernerystelse, jeg håber du snart kommer i bedring!

    1. Tusinde tak, Jannika 🙂 Jeg er i bedring, kan markant mere end bare for 1,5 måned siden, men der er stadig lidt vej til en normal hverdag. Men det skal nok komme lige så langsomt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *